Избрани Новини

Ива Костадинова представи първия си самостоятелен видеоклип

Песента е изненада за Гуна Иванова

Ива Костадинова представи първия си самостоятелен проект – родопската песен „Девойко, мари хубава“.
„Идеята за реализацията на тази народна песен дойде, след като чух готовия аранжимент. По принцип досега винаги със сестра ми Велислава сме реализирали песни, които не са толкова популярни и не им е давано голямо поле за изява. Но чувайки аранжимента на „Девойко, мари хубава“, веднага осъзнах, че вече е време за нещо по-познато. Затова благодаря на аранжора Камен Танов от сърце. Благодарение на него поднасям песен, която по принцип се изпълнява от мъже“, разказва талантливата изпълнителка.
Ива Костадинова е не само възпитаница, но и внучка на известната Гуна Иванова. Младата певица решава да изненада прочутата си баба с готов запис на парчето.
„Успях да я изненадам, и то много приятно. Хареса й моята инициатива и интерпретация и тя си даде сметка, че усилията й през годините за моето творческо развитие не са напразни“, радва се Ива.
Видеоклипът на „Девойко, мари хубава“ е с история. Сюжетът е дело на Гуна Иванова и самата Ива и разказва за любовна история.
„В клипа ми партнира мой много близък приятел от детинството – Емануил Малинов, който е актьор. Изиграхме ролите си без почти никакви затруднения. Много е приятно да си партнираш с професионалисти, по този начин успях да вляза в ролята много по-лесно. Надявам се да се хареса от хората, от младите най-вече, защото звученето е съвременно, нежно и доста по-различно, дори за мен самата.“ разказва младата изпълнителка.
Режисьор на видеото е Ненчо Касъмов. Може да го гледате по Фен Фолк ТВ и в YouTube на адрес: https://www.youtube.com/watch?v=B0uTfdOGAWw&t=1s

 



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)