Кметът Икономов събра на стилен коктейл зрелостниците - blagoevgrad.utre.bg

Кметът Икономов събра на стилен коктейл зрелостниците

17 май 2017, 15:11 | blagoevgradutre
 • Снимка:
  Община Банско

  На 24 май в 20 часа ще дефилират на площада

 • Снимка:
  Община Банско

 • Снимка:
  Община Банско

 • Снимка:
  Община Банско

За първа година кметът на курортния град е устроил грандиозно изпращане на Випуск 2017 в Банско

Дни преди да чуят последния училищен звънец, кметът Георги Икономов покани зрелостниците от Випуск 2017 на стилна среща-коктейл „Младите хора – големият капитал на Банско”.
Градоначалникът на Банско спази традицията и за поредна година събра възпитаниците на професионалните гимназии и техните учители. В непринудена, приятелска обстановка Икономов разговаря с бъдещите абитуриенти за техните надежди, мечти и планове след завършване на средното им образование.
За първа година кметът на курортния град е устроил грандиозно изпращане на Випуск 2017 на 24 май. Красотата и младостта ще превземат централния площад в града, където от 20:00 часа ще дефилират дванадесетокласниците. Дефилето ще премине от пощата до площад „Никола Вапцаров”, където зрелостниците ще бъдат поздравени от кмета на Банско, Георги Икономов.
Денят на славянската писменост, на българската просвета и култура – 24 май, ще бъде отбелязан с концерт под надслов „Напред, науката е слънце!”, от 11:00 ч., на пл. „Никола Вапцаров”. Участие ще вземат читалищни самодейни състави и изпълнители.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета