Избрани Новини

ЮЗУ предлага онлайн електронен тест с формат на матура по география

Всички желаещи ученици могат да проверят нивото на подготовката си

Югозападният университет „Неофит Рилски“ в Благоевград предлага на зрелостниците онлайн електронен тест с формат на матура по география.
Всички желаещи ученици могат да проверят нивото на подготовката си за матурата по „География и икономика“ след самостоятелна регистрация на електронен адрес http://194.141.86.10:1818/
В прозореца на рубриката „Новини от сайта“ има инструкция за Регистрация, която трябва да бъде отворена напълно чрез натискане на надписа в синьо, показан най-отдолу в полето на съобщението „Прочетете още от тази тема“.
След регистрация и получаване на потвърждение по електронната поща се пристъпва към решаване на теста. След приключването му се изписва оценка по шестобалната система и се дава обратна връзка за всички отговори, с допълнителна информация по тези, на които е даден грешен отговор.
Желаещите да решат още безплатни тестове с формат на матура по география в системата за електронно обучение на ЮЗУ „Неофит Рилски“, оценките от които се признават за кандидатстудентски изпит, за което се издава поименен сертификат, трябва да следват инструкциите в сайта.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)