Общински съветници от ГЕРБ-Бобов дол се срещнаха с жители на Бабино - blagoevgrad.utre.bg

Общински съветници от ГЕРБ-Бобов дол се срещнаха с жители на Бабино

19 май 2017, 21:29 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    ПП ГЕРБ

На срещата присъстваха над 20 жители на бобовдолското село

Изнесена приемна организираха общинските съветници от ГЕРБ - Бобов дол за жителите на село Бабино. По време на приемната хората поставиха проблеми и казуси от най-различен характер. Като най-ясно се откроиха липсата на работни места, необходимостта от асфалтиране и чакълиране на улици, след подмяната на водопровода, както и необходимостта от ремонт на площада в селото.

Присъстващите жители споделиха, че е необходимо да бъде изградена спортна площадка за младите и също така да бъдат подменени амортизираните съоръжения на детската площадка.

Пред съветниците Десислава Александрова, Мая Спасова и д-р Борис Дашков бе поставен и въпросът за почистване на речното корито към изхода за Бобов дол. По време на изнесената приемна като проблем се очерта и липсата на съдове за събиране на битови отпадъци.

На срещата, провела се в сградата на кметството на Бабино, присъстваха над 20 жители на бобовдолското село. На нея бе и общинският председател на ГЕРБ Росица Борисова и членове на общинското ръководство на структурата, които също разговаряха с хората и търсиха решения на поставените въпроси.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета