Над 100 деца участваха в конкурс за рисунки в Разлог - blagoevgrad.utre.bg

Над 100 деца участваха в конкурс за рисунки в Разлог

20 май 2017, 08:30 | blagoevgradutre
 • Снимка:
  Община Разлог

 • Снимка:
  Община Разлог

 • Снимка:
  Община Разлог

 • Снимка:
  Община Разлог

Той е по повод 60 години от създаването на Историческия музей

Конкурсът за детска рисунка ,,С духа на миналото" се организира по повод 60 години от създаването на Исторически музей-Разлог. Награждаването на победителите от конкурса съвпадна с Международния ден на музеите, който се чества в 150 страни по света. Целта на празника е да се привлече вниманието на обществеността към мястото и значението на музея в живота на всеки един отделен човек.
Тази год...ина честването на празника е под наслов ,,Музеи и оспорвани истории".

Участниците в конкурса бяха разделени в три възрастови групи. Кметът на Община Разлог инж. Красимир Герчев поздрави всички участници в конкурса и музейните работници за празника и отдадеността им в работата. Директорът на музея Христина Манова отбеляза, че децата на Разлог и този път доказаха, че са безкрайно талантливи и са затруднили с рисунките си максимално журито. За победителите от конкурса бяха осигурени награди, а всички останали участници получиха грамота за участие.
Поздрав за празника поднесоха възпитаниците на ансамбъл ,,Разложенче", с ръководител Данаил Атанасов, към НЧ ,,15.09.1903-1909".

На награждаването присъстваха инж. Венцислав Гърменов-зам.кмет по социалните дейности в Община Разлог, членове от ТД „Планинарка“, Разлог, общественици, граждани.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета