Избрани Новини

Места в хотелите за "Франкофоли" в Благоевград няма

Животът

21-05-2017, 14:44

Снимка:

Община Благоевград

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Parov Stelar на Франкофоли в Благоевград през юни

Фестивалът "Франкофоли“ догодина - в бившите казарми

Очаква се да пристигнат стотици меломани от Франция, Гърция, Македония и Румъния

Месец преди началото на музикалния фестивал "Франкофоли" в Благоевград вече няма свободни места в хотелите, съобщава БНТ. В близките градове Симитли и Кресна местата в хотелите също са заети. Още от месец април организаторите на международния фестивал се подготвят, за да посрещнат световните звезди ИМАНИ и Паров Стелар.Хотелът, в който миналата година са отседнали звездите от "Джипси кингс" и Патрисия Каас, се подготвя и тази година за световно известните изпълнители ИМАНИ и Паров Стелар.

Димитър Михов - управител на хотел в Благоевград: „Джипси Кинг ги впечатлихме най-вече с нашата кухня, бяха много очаровани. Страхотно е, че стана една традиция в Благоевград, надявам се да продължи дълго време, защото единствено градът печели.”

В хотелският комплекс, където ще бъдат настанени част от изпълнителите, казаха, че вече са определили менюто, което ще им предложат. Доставени са и изискани френски вина, както и български, които се произвеждат в изби от региона на Благоевград.

Димитър Михов: "Ще ги глезим, ще ги накараме да се чувстват приятно и за следващата година да ги накараме отново да заповядат. Целият ни хотел ще бъде ангажиран само с гости, които са участници на „Франкофоли”. Разбира се, на първо място с гостоприемството ни, с традиционната ни кухня и не на последно място с тази невероятна гледка.”

За престижния музикален фестивал в Благоевград се очаква да пристигнат стотици меломани от Франция, Гърция, Македония и Румъния. Очакванията на хотелиерите са оборотите да се увеличат двойно.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов