Избрани Новини

Санданчани гледат хитовата комедия "Спанак с картофи“

Вергов, Карамазов и Геро гостуват в Летния театър

Хитовата комедия „Спанак с картофи“, с участието на звездите Юлиян Вергов, Владимир Карамазов и Герасим Георгиев-Геро, гостува на сцената на Летния театър в град Сандански тази вечер от 21:00. Това ще бъде второ гостуване на известните актьори в Сандански след гастрола им през есента, когато предизвикаха фурор сред публиката, а Домът на културата се оказа тесен да побере всички желаещи.

Поканата към продуцентската компания на Юлиан Вергов, Владо Карамазов и Захари Бахаров отново идва от Ивем Лайф и Сдружение „С идея за бъдещето – спорт, образование, култура”.

Пиесата „Спанак с картофи“ не слиза от театралния афиш вече пета година и се превърна в абсолютен театрален хит – има с над 180 изиграни представления в София и страната.

Постановката „влиза“ в съдийската стая преди и след футболния мач и по време на почивката между двете полувремена и „изкарва“ на бял свят  неподозирани до този момент емоции и чувства. А героите с поетични псевдоними – Артиста, Сапуна и Тънкоустия, стигат до внушителни по своя мащаб и виртуозност истини за футбола, човешките взаимоотношения, предателството, самотата, кариерата на всяка цена, компромисите…

 



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)