Избрани Новини

Мирослав Илич открива общинските празници в Сапарева баня

От 15 ч. на стадиона ще започне детският футболен турнир

 С детски футболен турнир и концерт на популярния сръбски изпълнител Мирослав Илич ще бъдат открити Общинските празници в Сапарева баня. Откриването ще бъде днес от 19:00 ч. при символа на Сапарева баня 103-градусовият гейзер.

От 15:00 ч. на стадиона в Сапарева баня ще започне детският футболен турнир "Сапарева баня 2017". Турнирът ще бъде под патронажа на кмета Калин Гелев и легендарния български треньор Димитър Пенев. Футболният турнир се организира за първа година и е по повод Международния ден на детето 1-ви юни. Награждаването на победителите ще се състои същата вечер на амфитеатър "Гейзера", по време на официалното откриване на общинските празници.

Празничният концерт на Мирослав Илич ще започне от 20:00 ч. Преди това в програмата ще се включи и Детският фолклорен ансамбъл "103 градуса" към НЧ "От извора - 2013" с ръководител Иван Начов.

Концертът ще се състои на амфитеатър "Гейзера", а при лошо време - в големия салон на НЧ "Просветен лъч - 1905". Входът за всички мероприятия ще бъде свободен.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)