Избрани Новини

Лилия Маравиля и Христо Шопов ще играят на разложка сцена

Днес е култовата постановка "Догодина по същото време“

На 30 май /вторник/ големите актьори Лилия Маравиля и Христо Шопов ще играят култовата постановка „Догодина по същото време“. Представлението в Разлог е част от националното турне на актьорите, които завладяват зрителите по салоните из цялата страна с играта си и майсторството си.
„Догодина по същото време“, по Бърнард Слейд, е точката на пресичане на две търсещи се и отдадени една на друга души, извън параметрите на времето, социалния статус и битийните условности. История за една изневяра, превърнала случайността в съзнателен избор и повод за преоткриване - година след година... Вдъхновяваща изповед, изпълнена със забавни ситуации, обрати, изпитания и възторжен триумф на любовта, като неизменно присъствие в житейските сезони. Актьорите умело се превъплъщават в образите на Бърнард Слейд - Джордж и Дорис.
Режисьор на постановката е Георги Михалков, превод и адаптация - Георги Михалков, композитор - Иван Драголов, сценография и костюми - Антония Попова, продуценти са Владислав Карамфилов и Лилия Грънчарова.
Представлението ще се играе в Големия салон на НЧ "15.IX.1903-1909 г."- Разлог, от 19.00 ч. Билети в интернет залата на Читалището и в мрежата на ЕVENTIM.bg.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов