Избрани Новини

Игри и забавления радват децата на Сандански

На празничния ден влакчето в парк "Свети Врач“ ще разхожда всички деца безплатно

Цял ден забавления, танци и игри очакват всички деца на община Сандански на 1 юни.
Денят ще започне с цветно и красиво карнавално шествие на децата от ДГ „Първи юни“ по главната ул. „Македония“. В 14:00 ч. талантливите бъдещи художници могат да се включат в пленер „Детство мое“ в парк „Свети Врач“, организирано от НЧ „Отец Паисий – 1919“.
Малчуганите от ДГ „Пролет“ са организирали празничен концерт, който ще се проведе в детската градина в 17:00 ч. Малко след 17:00 ч. за всички деца и родители ще бъде открита обновената и освежена площадка за игра „Петлето“, където организаторите от Сдружение „С идея за бъдещето – спорт, образование, култура” обещават много забавни и образователни игри за всички.
Празничният ден ще завърши с концерт на НЧ „Отец Паисий – 1919“ в 18:00 ч. на пл. „Алианс“. В него участие ще вземат ВГ „Звънче“, Фолклорна формация „Славей“, Танцов състав „Звездица“ и Танцова формация „Хоуп“.
От 1 до 4 юни в Епископската базилика всяко дете може да изработи мозаечно пано.
Изненадите за децата не свършват. На 4 юни /неделя/ малки и големи могат да се забавляват с „Щура лаборатория“ – интерактивно научно детско шоу. В 10:30 ч. забавленията ще бъдат в село Катунци, в 15:30 ч. в село Струма и 18:00 ч. в град Сандански.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов