Забавления и изненади ще радват децата на Благоевград днес - blagoevgrad.utre.bg

Забавления и изненади ще радват децата на Благоевград днес

01 юни 2017, 09:27 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Община Благоевград

    Голямата награда е чисто нов велосипед

Официалното откриване ще бъде от 11.00 часа

Забавления и много изненади очакват децата на Благоевград по повод 1 юни.  Община Благоевград отново е подготвила богата програма.  От 10.30 часа на площад „Македония“ в специални шатри за занимания хлапетата ще може да покажат талант и творчество. Официалното откриване ще бъде от 11.00 часа. В празничния ден преподавателите от Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград ще бъдат помощници в състезанията и игрите на малчуганите.
Тази година богатата палитра от развлечения и надпревари дава възможност за изява на децата и множество награди. Чрез томбола, в която всеки малчуган може да участва, ще бъде избрано едно дете, което ще спечели чисто нов велосипед, осигурен от „Зайо-Байо“.
В празничната програма за децата на Благоевград ще има включен и спортен модул. Всички, които обичат да карат колела, ролери, скейтбордове и други, ще може да вземат участие в спортната надпревара, като се запишат за участие непосредствено преди старта. Спортната инициатива ще се проведе на алеята пред хотел „Монте Кристо“. Първите петима финиширали ще получат награди от Община Благоевград.
Програмата на Община Благоевград за Деня на детето ще завърши с концерт на възпитаниците на Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград, който ще започне в 17:30 часа на площадката между Младежкия дом и Регионалния исторически музей. Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета