Избрани Новини

ВиК Благоевград се присъедини към каузата на "Жълти стотинки“

8 кутии за събиране на дарения са разположени в касите на дружеството

По време на Деня на детето бе даден стартът на подкрепата на „Водоснабдяване и Канализация“ ЕООД – Благоевград на каузата на Сдружение „Съзидание-2012“ „Жълти стотинки. Деца помагат на деца“. Клиентите на дружеството и всеки, който иска да помогне,  може да остави своите „жълти стотинки“ и желано дарение във всяка една от oсемте кутии, разположени в касите на ВиК в Благоевград, Гоце Делчев, Банско, Разлог.
„Горда съм, че ние като една от сериозните компании в Благоевград и нашите клиенти и потребители, ще спомогнем за децата и тяхното здраве“, сподели Росица Димитрова, управител на „Водоснабдяване и Канализация“ ЕООД – Благоевград. „Искаме и даваме пример на всички, че когато сме задружни и имаме кауза, можем да бъдем добри и човечни“, добави тя.
„Жълти стотинки“ е благотворителна акция от деца за деца. Вдъхновени от едноименната френска кампания на Бернадет Ширак „Pieces jaunes“, вече десет години организаторите даряват добро, съпричастност и обич на децата на България. Събраните средства се даряват на водещи български болници и техните педиатрични отделения за закупуване на животоспасяваща апаратура и консумативи.
Вик Благоевград редовно ще предоставя информация за събраните средства.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)