Избрани Новини

Наградиха деца, участници в конкурса "Бог е любов"

Над 70 деца от цялата област се включиха с есета, стихотворения, рисунки и др.

Ученици от Благоевградска област, участвали в националния конкурс „Бог е любов“, днес бяха наградени на церемония в Благоевград. Над 70 деца от цялата област се включиха с есета, стихотворения, рисунки и др. Отличените ученици с материали в различните категория на областно ниво получиха грамоти и подаръци, връчени им от отец Стоян Бербатов, който ги поздрави с кратко слово за труда им, както и за празника Петдесетница – рожденият ден на Христовата църква.
Сред наградените бяха Анна Кючукова от Благоевград и Елеонора Добрева от Петрич, класирани на първо място в националния конкурс „Бог е любов“. Във възрастова група V и VІ клас за стихотворение първа награда получи Елеонора Велкова Добрева – V клас, СУ „Н. Й. Вапцаров“, Петрич. За разказ/есе първа награда във възрастова група  І и ІІ клас получи Анна Светославова Кючукова – ІIА  клас, СОУИЧЕ „Св. Климент Охридски”, Благоевград, член на православния журналистически клуб "Кандилце" при Православно-информационния център - Благоевград. Честито!

“Бог е любов” се организира ежегодно от Министерството на образованието и науката и в него взимат участие ученици от 1 до 12 клас от цялата страна.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)