Избрани Новини

Обновиха стадиона в Белица със собствени средства

Бяха изградени спортни игрища и площадки в селата Дагоново, Бабяк и Краище

След полагане на асфалт и бордюри на важни пътни артерии и улици, облагородяване на зелени площи и детски площадки, кметът Радослав Ревански насочи сериозно вниманието си и към подобряване инфраструктурата на стадиона в общинския център- Белица.
На централната трибуна на стадиона заблестяха удобни пластмасови седалки. Такова удобство досега зрителите на стадиона никога на са имали. От днес те ще могат да наблюдават футболните двубои на модерни седалки.
Досега централният сектор разполагаше с няколко останали и разбити дървени седалки, които бяха демонтирани, трибуната бе залята с бетон и монтирана атрактивна ограда. Самото съоръжение не е претърпявало ремонт повече от 30 години.
Редом със стадиона в Белица бяха изградени спортни игрища и площадки в селата Дагоново, Бабяк и Краище. В този момент кметът е насочил усилията си и към реализиране на проект на голямо футболно игрище и в с. Горно Краище. „Желанието ми е децата на община Белица да спортуват в съвременни условия, които да дават възможност за физическото им възпитание. Физическото възпитание и спортът играят жизненоважна роля на всички нива в общественото развитие. За отделната личност, спортът повишава собствените възможности и заложби, общото здраве и самоопознаването, а за обществото като цяло оказва положително влияние върху здравето, сближаването, мира и социалната хармония. Всички тези дейности са в синхрон с визията на общината за създаване на модерни, комфортни спортни съоръжения, както и промяна облика на всяко населено място в общината. Хората заслужават да живеят в качествена среда .Предстоят редица футболни турнири и те не трябва да се срамуват, а да се чувстват спокойни и със самочувствие ”, сподели Радослав Ревански.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов