Лятна музейна школа отваря врати за децата на Благоевград - blagoevgrad.utre.bg

Лятна музейна школа отваря врати за децата на Благоевград

13 юни 2017, 18:34 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Община Благоевград

Тя ще отвори врати на 14 юни / сряда / от 10:30 часа във фоайето на музея

За поредна година през месец юни Регионален исторически музей - Благоевград организира Лятна детска музейна школа за деца на възраст между 6 и 13 години. Тази година тя ще отвори врати на 14 юни / сряда / от 10:30 часа във фоайето на музея. Вече традиционно наложилата се школа  ще провежда занимания до края на месеца.
Лятната музейна детска школа включва разнообразни занимания с образователен характер. Мероприятието се осъществява по отделна програма от специалисти на музея и има за цел полезното и забавно прекарване на първите ваканционни дни на децата.
Информация за програмата на събитието и условия за участие може да получите в Регионален исторически музей – Благоевград и на телефонен номер 073/88 60 78.Коментари (1)

Потребител
Историк
На този музей никой не му обръща внимание. Там не се случва нищо стойностно и креативно. Половината служители по цял ден мързелуват и не обръщат внимание на посетителите, в администрацията работят мудно или пък въобще. Директорът е некомпетентен, вместо да развива [ още... ]
14 юни, 16:34 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета