Избрани Новини

Община Симитли облагородява градския си парк

Ще има нов паркинг, алеи, барбекю на открито

Община Симитли облагородява градския си парк, съобщиха от пресцентъра. Оазисът, който от години е любимо място на малки и големи симитличани и гости на града, до дни променя своя облик. В момента текат ремонтни дейности по пътя, който води до градския парк и до плажа.

За удобството на всички посетители и за подобряването на пребиваването в парка, общинското ръководство предвижда нов паркинг и алея за разходки. За по-спокойното пребиваване на всички малки и големи, общината покрива течащата вода, която преминава през центъра на парка. Скоро всичко ще бъде една красива тревна площ без опасност за децата.

Множеството атракциони за малчуганите са абсолютно безопасни и привличат много майки с малките си наследници в парка - емблема на града. Тенис игрища, баскетболни кошове, фитнес на открито, футболно игрище с изкуствена настилка, рампа за скейтборд и колела са част от приятните кътове, обособени в градския парк на Симитли за всички желаещи да спортуват.

Барбекю на открито, а скоро и ново заведение, което да задоволи вкуса на всеки, дошъл да спортува или прекара приятно няколко часа сред природата, очакват всички посетители.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)