Избрани Новини

Шест пожара гасиха огнеборците от Благоевград

При пожарите е пострадала 60-годишна благоевградчанка без опасност за живота

За периода от 8:00 часа на 15.06.2017г. до 8:00 часа на 16.06.2017г. в звената  за ПБЗН при РДПБЗН-Благоевград са регистрирани 9 сигнала за произшествия. Ликвидирани са 6 пожара.

С преки материални щети са възникнали 3 пожара. Без нанесени материални щети са възникнали 3 пожара. Извършени са 2 спасителни дейности. Едно лъжливо повикване е установено. При пожарите е пострадал 1 гражданин.

Вчера около 17:35 часа е получен сигнал за пожар в лек автомобил на ПП1 Е-79 в района на Благоевград. Погасен е от екип на РСПБЗН-Благоевград. Щетите са филтърна кутия, маркучи, гумени съединения, час от ел.инсталацията. Причината е техническа неизправност.

Отново вчера около 21:27 часа  е получен сигнал за пожар в магазин за хранителни стоки в ж.к.“Ален мак“ в Благоевград. Погасен е от 2 екипа на РСПБЗН-Благоевград. Щетите са бяла и черна техника, покривна обшивка и опушени стени. Пострадала при инцидента е 60-годишна жена, която е без опасност за живота.

Днес около 00:15 часа след полунощ е получен сигнал за пожар в лек автомобил „Фиат“ в с.Дебрен, община Сатовча. Погасен е от екип на РСПБЗН-Гоце Делчев. Причината за пожара е техническа неизправност.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов