Избрани Новини

Кристиан Костов е победителят в годишните музикални награди на БГ радио

Той получи 4 награди, сред които призовете за БГ изпълнител и БГ дебют

Кристиан Костов е големият победител в годишните музикални награди на БГ радио, които бяха раздадени късно снощи в Благоевград, информчира БНТ. Той получи 4 награди, сред които призовете за БГ изпълнител и БГ дебют. На сцената в Благоевград хилядите фенове на българската музика чуха и най-новите песни на любимите си изпълнители.

Сред най -бурно аплодираните звезди на 15-ите годишни музикални награди на БГ радио беше втория от конкурса Евровизия тази година Кристиан Костов. Той беше номиниран в 5 категории, а заради представянето си на Евровизия Кристиан получи и приза "Български посланик на музиката".

Кристиан Костов: Точно преди една година стоях на същата сцена, обаче бях зад кулисите и само си мечтаех да изляза на тази сцена, да изпея поне нещо, да съм номиниран поне в една номинация. Днес съм номиниран в 5 различни категории и това само заради вас. Искам да ви кажа че съм много благодарен на всички българи по света, че повярвахте в мен. Нямам думи да ви кажа. Това е първата награда в живота ми, искам да я посветя на всички вас. Това е наща награда, не е моя и просто искам да ви кажа колко много съм ви благодарен. Обичам ви много, благодаря.

Пред камерата на БНТ по-рано през деня младата звезда даде обещание да не спира да печели награди.

Кристиан Костов: Обещавам да покоря не само българската сцена, а все така да продължавам да покорявам все повече и повече държави и да покажа на целия свят, че България може да е №1 не само във Евровизия. ... Сега ни остава да покажем на целия свят, че българите пак могат да получат Грами.

Сред останалите призьори на годишните музикални награди на БГ Радио са дуетът Павел и Венци Венц, както и миналогодишната ни участничка в конкурса Евровизия Поли Генова. Наградата за БГ албум отиде при Владимир Ампов - Графа.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)