Избрани Новини

Даниела Савеклиева проведе приемен ден с жители от Благоевградско

Потърсиха съдействие за разрешаване на проблеми от административен, социален и обществен характер

Народният представител от ГЕРБ и областен координатор на партията Даниела Савеклиева проведе приемен ден с жители от Благоевградска област. Жители от общините Благоевград, Гоце Делчев, Кресна и Сандански потърсиха съдействие за разрешаване на проблеми, свързани с административни казуси, от социален и обществен характер.
Представители на Съюза на хората с уврежданията коментираха с Даниела Савеклиева законодателните промени, касаещи т.нар. инвалидни пенсии и мерките, които се предвиждат срещу нарушителите в системата. От съюза запознаха народния представител с тяхно становище по проблема, което настояват да се разгледа в парламента.
„В предизборната си кампания ГЕРБ пое сериозен ангажимент да се спре неправомерното разходване на средства заради нарушения. Ще запозная колегите си с всички ваши предложения, защото в процеса на реформиране на тази система представителите на организациите на хората с увреждания са наши партньори”, коментира народният представител и областен координатор на ГЕРБ-Благоевград Даниела Савеклиева.
Представители на Инициативния комитет за строителство на православен храм „Св.Св.Апостоли Петър и Павел” в село Джигурово, община Сандански, поискаха съдействие за довършване на строителните дейности на храма.       



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов