Избрани Новини

"Детски чудеса” представиха в Разлог

Изложбата и финалният концерт са по проект "Твоят час“ в ОУ "Никола Парапунов“

С много вълнение, празнично настроение и сценична треска премина финалната изява на ОУ„Никола Парапунов” по проект BG05M2OP001-2.004-0004 "Развитие на способностите на учениците и повишаване на мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности (Твоят час)".
Директорът на училището Даниела Пелтегова, в присъствието на родители, ученици и ръководителите на клубове откри изложбата „Заедно можем всичко”. Присъстващите бяха силно впечатлени от магията на изкуството, сътворена от талантливите деца.
Инициативата продължи с мултимедийна презентация, изготвена от Ани Панкова. На нея бяха представени интересни моменти от дейността на всичките петнадесет клуба по проекта.
Прекрасните гласове на участниците във вокалната група на Л.Лачинова създадоха празнична атмосфера и предизвикаха заслужено бурни аплодисменти.
Любителите на словото от клуб „ Млад историк” с ръководител Даниела Джупанова рецитираха вълнуващи стихове, посветени на България.
Кулминацията на изявата бе театралната постановка „Снежанка” от Ами Тола на „Театрална работилница” с ръководител Иван Мишков. Малките талантливи актьори успяха по блестящ начин да влязат в своите роли. С артистичната си игра те показаха колко е велика магията на театъра.
За празничното настроение допринесоха и водещите Пипи Дългото чорапче и Пърси Джаксън.
Гости на финалната изява бяха Л. Димитрова-старши експерт по БЕЛ в РУО - Благоевград , Н. Кисова - началник отдел „Образование,култура, младежки дейности и спорт“, А. Хаджистоянова -председател на Обществения съвет към училището и неговите членове, много родители, ученици и приятели на училището.
Г-жа Пелтегова не скри своето вълнение, поздравявайки всички ученици и техните ръководители за положения труд . Те бяха приветствани и от Л. Димитрова.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов