Избрани Новини

В ЮЗУ прожектират китайския филм "Big Fish“

Прожекцията е днес от 10:00 часа в стая "Конфуций“

Филологическият факултет на Югозападния университет „Неофит Рилски“ в Благоевград организира кинолектория, на която ще бъде представено най-новото китайско кино. Филмите, които ще бъдат прожектирани в университета, до момента не са излъчвани никъде другаде освен в Института „Конфуций“ в София. Филмите са предоставени от Института „Конфуций“ в София като част от сътрудничеството по откриването на новата класна стая „Конфуций“, за която Югозападният университет спечели финансиране от „Хан Бан“, Китай.
Днес от 10:00 часа в стая „Конфуций“ (Ректорат) граждани, студенти и преподаватели ще могат да видят най-новите идеи в китайското кино с прожекцията на филма „Big Fish“. Филмът ще бъде представен от Мая ( Джоу Чунмей) от Китай, която е студентка в трети курс, специалност „Българска филология“.
На 22 юни 2017 г. (четвъртък) от 10:00 часа за студенти и преподаватели ще бъде излъчен документалния филм „Last train home”.
Филмите са предоставени от Института „Конфуций“ в София като част от сътрудничеството по откриването на новата класна стая „Конфуций“, за която Югозападният университет спечели финансиране от „Хан Бан“, Китай.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов