Избрани Новини

Община Банско въведе допълнителна възможност за плащания

Виртуално ще се плащат местни данъци и такси посредством картови плащания през ПОС терминал

Община Банско въведе виртуално плащане на местни данъци и такси посредством картови плащания през ПОС терминал. Новият метод предоставя още една възможност за плащане на задължения от потребителите.
„Изградихме виртуалната система за плащане чрез местни и международни банкови карти в улеснение на гражданите. Адаптивността на публичната власт, подобряването на достъпността и ефикасността на административното обслужване влияе пряко за подобряването на бизнес средата и удобството на гражданите. В момент, в който усилено се говори за административна реформа, община Банско със собствени усилия се стреми непрекъснато да подобрява работата си, което не остана незабелязано и администрацията бе класирана на първо място сред общините по активна прозрачност от Програма достъп до информация”, коментира нововъведението кметът Георги Икономов.

Освен възможността за виртуално плащане, задължения към местната администрация могат да се плащат и във всички офиси на Easypay в страната, които вече се наложиха като предпочитан начин за плащане на битови сметки.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)