ФИС даде отлична оценка на Банско - blagoevgrad.utre.bg

ФИС даде отлична оценка на Банско

24 юни 2017, 16:30 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    bfski.com

Инспектира подготовката на Банско за световната купа през 2018-а година

Отлична оценка за подготовката на Банско за световната купа през 2018-а година даде екипът на ФИС, който посети ски зоната. Международната федерация бе представена от Алберто Скиавон (Ит), технически съветник за дисциплината бордеркрос и Андерс Форсел (Шв), дизайнер на трасетата в същата дисциплина. Екипът бе воден от Георги Бобев, вицепрезидент на БФСки и Виктор Гичев, директор на стартовете за световната купа по сноуборд. Стартовете през 2018-а година ще са от 26 до 28 януари. На 26-и и 28-и ще са паралелните дисциплини, а на 27-и спийдбордеркроса. В този формат състезанията за световната купа се проведоха в Банско и тази година, като от ФИС дадоха отлична оценка на организацията. Посещаемостта и на трите старта бе рекорден за състезанията по сноуборд през сезона.Коментари (4)

Потребител
Аврамов
Напълно засужена оценка. Усилията, които полагат жителите на Банско и всички хора участващи в организирането на стартовете от световните купи по ски и сноуборд не остават незабелязани от света и това е една от причините Банско да се превърне в курорт от световна величина.
26 юни, 23:18 ч.
Потребител
Иван
Естествено, че оценката ще е отлична. Хората полагат толкова много усилия пистите да се перфектни всяка година.
26 юни, 23:13 ч.
Потребител
xxx
Нямам търпение отново да стана свидетел на Световната купа по сноуборд, която се завръща в България през 2018! Къде, ако не в Банско?
26 юни, 19:59 ч.
Потребител
Димитър
Банско се беше и си остава най-добрият ни зимен курорт. Дано да бъде домакин на все повече интересни събития.
26 юни, 18:50 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета