Избрани Новини

Започна продажбата на билети за театралните празници в Банско

От 1 - 7 юли почитателите на Мелпомена ще се насладят на култови постановки

Дни преди да бъде вдигната завесата на тазгодишното издание на Летните театрални празници „На публиката – с любов”, в Банско започна продажбата на билети. От 1-ви до 7-ми юли верните почитатели на Мелпомена ще имат възможността да се насладят на култови постановки на едни от най-добрите театри в страната.
Една от най-гледаните в цял свят постановки - „Ножица - трепач” на театър „Българска армия” ще открие театралния форум. С неповторимо и динамично представление с участието на любимите актьори Веселин Ранков, Георги Къркеланов, Ненчо Илчев, Стефания Колева, Иван Радоев, Александър Дойнов и Гергана Данданова, започва националното турне на трупата.
На 3 юли следва комедията „Забранено за смях” на Държавен драматичен театър - Търговище. В спектакъла зрителите ще се натъкнат на неимоверните актьорски превъплъщения на Любомир Фърков, Даниела Горанова и Теменуга Первазова.
И тази година не е забравена детската аудитория. Подарък за малки и големи ще бъде приказката „Пепеляшка” на 4 юли от 10:30 часа. Постановката е безплатна за всички деца.
Актьорите от театър „Искри и сезони”- София ще представят пиесата „Женско царство” в предпоследния ден, отреден за театър в Банско.
Трима от най-добрите актьори от младото поколение – Асен Блатечки, Койна Русева и Калин Врачански пристигат в курортното градче – територия на духа, за да закрият театралните празници с постановката „Малко комедия”.
Билети могат да бъдат закупени на касата на читалище „Никола Вапцаров” – Банско, всеки ден, от 9:30 до 18:30 часа. Цената на билетите е 5 и 6 лв. Начало на представленията: 19:00 часа.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)