Избрани Новини

МГЕРБ – Благоевград проведе областно събрание

"Вие сте ядрото на много инициативи", поздрави ги Даниела Савеклиева

Младежи ГЕРБ – Благоевград проведоха областно събрание в курорта „Семково”, община Белица. Гости на събитието бяха евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, председателят на МГЕРБ Георг Георгиев и областният координатор на партията и народен представител Даниела Савеклиева. Събранието води областният координатор на МГЕРБ-Благоевград Венцислав Хросинков.

„МГЕРБ е единствената младежка политическа структура в страната, която има реален живот. Ние сме част от обществения живот, като реализираме редица инициативи в цялата страна, свързани с различни каузи. Представители на структурата заемат различни отговорни позиции в местната, държавната и изпълнителната власт”, подчерта Георг Георгиев.

Евродепутатът Андрей Новаков коментира, че председателството на Съвета на Европейския съюз ще открие редица нови възможности за развитие и реализация на младите хора, да трупат опит и стаж в различни европейски институции.

Областният координатор на ГЕРБ в Благоевградска област Даниела Савеклиева благодари на младежите от всички 14 общини за тяхната активна работа по време на избори. „Вие сте ядрото на много инициативи, благодарение и на вашата работа на последните парламентарни избори в Благоевградска област ГЕРБ постигна най-изразителна победа в цялата страна и вече имаме петима народни представители. МГЕРБ в Благоевградска област през годините е доказала, че е една от най-активните организации в цялата страна”, каза Даниела Савеклиева.

По време на срещата бяха дискутирани различни секторни политики, ключовата роля на страната ни и на правителството, начело с премиера Бойко Борисов, по опазване външната граница на Европейския съюз, приоритетите в бъдещата работа на младежката структура на партията.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов