Избрани Новини

Международно признание получи преподавател от ЮЗУ

Д-р Зарина Маркова е удостоена с Международната награда за 2016 година на Федерацията на асоциациите на преподавателите по езици

Преподавателката в Катедрата по германистика и романистика към Филологическия факултет на ЮЗУ „Неофит Рилски“ д-р Зарина Маркова беше удостоена с Международната награда за 2016 година на Федерацията на асоциациите на преподавателите по езици Fédération Internationale des Professeurs de Langues Vivantes (FIPLV) – http://fiplv.com.
Това е най-високото отличие, присъждано на членове на FIPLV, които са се отличили като изключително активни и иновативни в една или повече области на езиците или езиковото обучение.
Д-р Маркова беше номинирана от Управителния съвет на Българската асоциация на преподавателите по английски език (БАПА) заради активната ѝ дейност в полза на чуждоезиковото обучение в България и чужбина.
Отличието беше връчено лично от президента на FIPLV проф. д-р Тери Лам на церемонията по откриването на Първия източноевропейски регионален конгрес на Международната федерация на преподавателите по съвременни езици и 26-ата годишна международна конференция на БАПА във Варна.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)