Избрани Новини

Спектакълът "Пепеляшка” развесели децата на Банско

За по-малко от 24 часа комедия и приказка плениха малки и големи почитатели на театралното изкуство

За по-малко от 24 часа, комедия и приказен спектакъл плениха малки и големи почитатели на театралното изкуство в Банско.

Комедията „Забранено за смях”, втората постановка в театралния афиш на Летните театрални празници в Банско, успя да въвлече публиката в класически любовен триъгълник. Актьорите на Държавен драматичен театър-Търговище Любомир Фърков, Даниела Горанова и Теменуга Первазова пресъздадоха ярки характери и блестящ с остроумието си диалог, водещ до неочаквани обрати и много смях, между 50-годишният Борис, богатата му съпруга с „културни интереси” и младата красива любовница Нина. И така до финала, когато зрителите стигнаха до заключението кой от тримата е в ролята на „тъпият ъгъл”.
Детският спектакъл „Пепеляшка” развесели децата на Банско, благодарение на умелата игра на Таня Димова, Таня Жекова и Галин Гинев, които пренесоха малчуганите в приказното кралство на Шарл Перо. Актьорите поканиха на сцената най-смелите деца от публиката, които магията на театъра превърна в принцеси, гълъбчета и кончета.
На 5 юли, сряда, не пропускайте да се потопите в света на „Женско царство”, на театър „Искри и сезони” – гр. София.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов