Избрани Новини

Иновации в производството обсъждат в Банско

Мисия Банско

14-07-2017, 14:00

Снимка:

Община Банско

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

В Сандански представят ползите от разделното събиране

Лекуват по проект хора в Гоце Делчев

Обучителният семинар е на тема "Организационни иновации за малки и средни предприятия“

Бизнес информационен и консултантски център - Сандански (БИКЦ-Сандански) провежда двудневен обучителен семинар на тема „Организационни иновации за малки и средни предприятия“. Събитието се организира като част от дейностите по проект „Повишаване на конкурентоспособността на МСП в трансграничния район чрез насърчаване и популяризиране на нетехнологичните иновации”, който се изпълнява от БИКЦ - Сандански с финансовата подкрепа на Европейския съюз чрез ИНТЕРРЕГ – ИПП програма за трансгранично сътрудничество България –Македония.

Основната цел на събитието е да запознае участниците (представители на малки и средни предприятия) със същността и смисъла на нетехнологичните иновации като начин да развият по-успешно бизнеса си. Представени са съвременните подходи и похвати в иновативния процес и актуални бизнес модели за организационно развитие – реинженеринг, дизайн и проектиране на работни системи, внедряването на различни системи за управление, включително на човешките ресурси и качеството. Предвижда се представяне на възможностите за финансиране на различни иновации чрез европейски финансови механизми и фондове.

Семинарът се провежда на 14-ти и 15-ти юли 2017 г. в конферентната зала на хотел „Каза Карина“ в Банско. Участието е безплатно, като разходите за изхранване и настаняване са за сметка на организаторите в рамките на бюджета на проекта.  Всеки участник ще получи и сертификат за участие.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов