Избрани Новини

Орлетата са готови за старта на новия сезон

Радуканов: "Готови сме да се преборим с всеки отбор, въпреки късата скамейка"

Старши треньорът на ОФК Пирин Милен Радуканов обави на пресконференцията преди мача с Ботев Пловдив, че орлетата са готови за старта на новия сезон. Той изрази задоволство от проведената подготовка и участието на момчетата в нея. Големият проблем си остава късата резервна скамейка.
"В момента разполагаме точно с 13 футболисти, а другите осем са юноши, които поне според мен не са готови за мъжк...и футбол и едва ли скоро ще бъдат готови. Продължаваме със селекцията. Следващия вторник ще играем контрола, в която ще изпробвам още трима чужденци. Исках българи - говорих с петима, но и петимата ми отказаха", каза Радуканов.
Той призна, че отсъствието на публика в предстоящия през уикенда мач на Пирин с Ботев от първия кръг в Първа лига е плюс за отбора. Единственият, който няма да играе заради наказание, е Аймен Суда. Радуканов е наблюдавал мача на Ботев в турнира на Лига Европа и е наясно с възможностите на пловдивчани. Орлетата заминават утре за Пловдив, където ще тренират два пъти преди мача в неделя от 20.30 на базата в Коматево.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)