Избрани Новини

ГЕРБ - Благоевград почете 180-ата годишнина от рождението на Левски

Присъства народният представител от ГЕРБ и областен координатор на партията Даниела Савеклиева

ГЕРБ в Благоевград почете 180-ата годишнина от рождението на най-бележития българин Васил Левски. Народният представител от ГЕРБ и областен координатор на партията Даниела Савеклиева, кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов, представител на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, общинският ръководител на ГЕРБ-Благоевград Йордан Андонов, общински съветници от партията, представители на държавни и образователни институции, граждани положиха венци и цветя пред бюст-паметника на Апостола на свободата в Благоевград.
Ученици от театралното студио към Обединен детски комплекс – Благоевград изнесоха рецитал за Левски и припомниха думите и делата на националния ни герой.

„Левски е мерило за всичко българско. Левски е вечният критерий на поколения българи. Неговите идеи, единството на думите и делата му са символ на демокрацията. И днес ние, българските политици, трябва да спазваме завещаните ни от Левски  съвършени политически, национални, правни и нравствени норми”,  коментира народният представител и областен координатор на ГЕРБ – Благоевград Даниела Савеклиева.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов