Избрани Новини

ГЕРБ - Кресна номинира ново ръководство

За общински ръководител бе номинирана Валентина Таскова

Структурата на ГЕРБ в Кресна проведе отчетно-изборно събрание. На срещата присъства oбластният координатор на ГЕРБ и народен представител Даниела Савеклиева. На събранието бе представен отчет за дейността на структурата от досегашния общински ръководител Георги Георгиев.

За общински ръководител бе номинирана Валентина Таскова, която бе подкрепена от всички присъстващи. За организационен секретар бяха номинирани Георги Георгиев и Димитрина Сребърнова, като повече гласове получи Георги Георгиев. За членове на общинското ръковоство бяха издигнати 8 кандидатури.

Областният координатор на партията Даниела Савеклиева благодари на членовете на партията за активната им работа на последните избори и за постигнатите резултати.

"Вярвам, че новото общинско ръководство ще продължи да работи усърдно, за да върви организацията напред. През годините вашата структура е показала, че може се справя с тежки задачи и да работи в трудна обстановка. Уверена съм, че ще бъдете мотивирани и активни и занапред", каза Даниела Савеклиева.

Тя подчерта, че е важно общинските съветници от ГЕРБ да организират приемни не само в Кресна, но и в останалите населени места от общината. "Само срещите с хората могат да дадат обратна връзка за отношението им към случващото се.", категоричен бе народният представител.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)