Избрани Новини

Удариха наркопласьори през почивните дни

Задържаха младежи с дрога в тях

Полицейска акция в почивните дни удари наркоразпространители и употребяващи наркотици в Благоевградска област. Полицията задържа няколко младежи от Гоце Делчев и Петрич  за притежание на дрога. 
На 21 юли около 21.40 часа в района на парк "Панорама" в Гоце Делчев е извършена проверка на 22-годишния А. П., на К. Б., на 18 години и на 19-годишния А. Г., и тримата от Гоце Делчев. При обиска са намерени и иззети два пластмасови контейнера, съдържащи около 20 броя полиетиленови топчета с бяло, прахообразно вещество. След направен полеви тест веществото е реагирало положително на амфетамин с общо тегло около 8,18 грама. Младежите са задържани за 24 часа.
На 24 юли около 01:30 часа в Петрич е извършена проверка на лек автомобил „Ситроен", управляван от 25-годишния Иван Д. Проверен е и спътникът му Д. Д., на 21 години. В хода на проверката са намерени и иззети около 0,7 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис и найлоново пликче с около 0,4 гр. прахообразно вещество, реагиращо положително на кокаин. Лицата са задържани със заповед за задържане до 24 часа. Уведомена е прокуратурата в  града.
27-годишният Б.И. от петричкото село Камена също е в ареста. При проверка на личния му автомобил са намерени 0,3 грама кокаин. Колата е била спряна за проверка между селата Беласица и Първомай около 03.30 часа в събота. Уведомена е прокуратурата.
В къща в Сандански, обитавана от 56-годишния Ф.И., е намерена полиетиленова чанта с около 170 грама тревиста маса, която при полеви тест е реагирала на канабис. Собственикът е арестуван, прокуратурата - уведомена.


Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)