Избрани Новини

Три пожара гасиха кюстендилските огнеборци

Всички пожари са причинени от небрежност

Бързо  полицейско производство е  започнато вчера  в РУ Дупница срещу водач на МПС. Той т е установен от пътни полицаи на ул. „Саморанска“ в града да управлява л.а. „Опел“ с изтекъл срок на валидност на транзитни регистрационни табели.

Незабавно полицейско производство е започнато  в РУ Дупница  срещу  водач на  л.а. „Рено“ след употреба на алкохол. Пътните полицаи са го установили на ГП Е 79. Дрегерът е отчел резултат 1.69 промила. Водачът е македонски гражданин, задържан е за 24 ч в ареста на РУ Дупница.

3 пожара са гасили вчера екипи на РСПБЗН в Кюстендилска област, всички са причинени поради небрежно боравене с открит огън. Щети е нанесъл пожарът в землището на с. Долистово, обхванал е 230 дка сухи треви и храсти, навлязъл е в овощна градина, унищожени са 5 дка овощни насаждения. Пожарът е угасен от 2 екипа на РСПБЗН Бобов дол.

3 помощни операции са осъществили вчера екипи на ПБЗН в Кюстендилска област – рязали са опасно надвиснали клони на дърво в община Невестино, помощ на аварирал автомобил е оказана, отстранена е змия от работно хале на автоборса в Дупница.


 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов