Деца и младежи от Белица се включиха в работилницата за сувенири - blagoevgrad.utre.bg

Деца и младежи от Белица се включиха в работилницата за сувенири

02 август 2017, 09:20 | blagoevgradutre
 • Снимка:
  НЧ "Георги Тодоров-1885" - Белица

  Празникът е на 2 септември

 • Снимка:
  НЧ "Георги Тодоров-1885" - Белица

 • Снимка:
  НЧ "Георги Тодоров-1885" - Белица

Ръчно изработват сувенирите за празника на общината

Деца и младежи от Белица се включиха с ентусиазъм в работилницата за сувенири в туристическия  информационен център към местното читалище „Георги Тодоров-1885”. В трескава подготовка за празника на община Белица, деца и младежи от китното градче ръчно изработват сувенири, които ще се продават на символична цена на специално приготвени щандове „Произведено в Белица” в деня на празника.
Подготовката за общинския празник „С любов и вяра в общите ценности” , който ще се проведе на 2 септември 2017 г. кипи повече от месец . Това е едно от най-значимите събития в културния календар на общината. За него се готвят местни производители на земеделска продукция, на млечни продукти и от месо, събирачи на билки и гъби, производители на сладка от горски плодове, пчелен и билков мед  местни занаятчии, които ще изложат своите продукти, придобити и произведени в екологична среда. В трескава подготовка е цялата общинска администрация и жителите на общината.
Дневен и вечерен концерт със забавна културно-развлекателна програма за млади и стари,очаква жителите на общината и гостите на празника.
Двудневни футболни турнири /петък и събота/ ще разиграят 8 детски отбора от региона и страната и 1 от ветерани-футболисти.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета