Избрани Новини

Заляха с боя лека кола в Кюстендил

7 пожара гасиха екипите на РСПБЗН в Кюстендилска област

Напрегнат беше вчерашния ден за кюстендилските полицаи и пожарникари. Какво показва сводката:

Вчера кюстендилски полицаи са задържали 23-годишния Е.А. от с. Абланица за престъпление против финансовата система. При извършена проверка на автомобил „Опел“, управляван от Е.А., полицаите открили в багажника 5 чувала с нарязан тютюн – 50 кг без бандерол. 23-годишният мъж ще остане 24 часа в полицейския арест, започнато е дознание по случая в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

През изминалата нощ е задържан  от служители на РУ Рила 25-годишен мъж от с. Пороминово. В нетрезво състояние той предизвикал семеен скандал, държал се е арогантно и със служителите на реда. Работата по случай продължава РУ Рила, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера в РУ Кюстендил е заявено повреждане на чужд автомобил – залят е с боя. Автомобилът бил паркиран на ул. „Хан Аспарух“ в града, започнато е досъдебно производство по случая.

7 пожара са гасили вчера екипи на РСПБЗН в Кюстендилска област, 5 от тях са причинени поради небрежност. Огънят е обхванал на 33 000 кв.м сухи треви и храсти, материални загуби не са допуснати. Изгорял е лек автомобил „Рено“, причина за запалването му е техническа неизправност, инцидентът е възникнал в местността „Черна нива“, няма пострадали.

Пожар в землището на Кочериново вчера е унищожил 6 дка овощна градина. Гасили са 2 екипа на РСПБЗН – Рила. Причините се изясняват от РУ Рила.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов