Избрани Новини

Деца се учиха на лидерство в Сандански

Предстои практическо обучение

На 05 и 06 август 2017 година, в Сандански се проведе семинар на тема "Ефективна работа в екип и лидерство"‘, в рамките на проект „Малкото е повече!” на Община Сандански. Семинарът беше проведен от екип на Сдружение Балкански младежки фестивал, основен партньор по проекта.

По време на обучението младите лидери се запознаха с фазите за изграждане на екип, видовете лидерство и качествата, които трябва да притежава всеки лидер. В резултат на практическа работа и резултат от обучението младежите изработиха интерактивни презентации, по въпроси свързани с устойчивото развитие и проекта „Малкото е повече‘‘.

Всеки един от тях взе участие в интерактивни дейности, характерни за неформалното образование и утвърдените в света на успешния бизнес и нарастващия жизнен стандарт, в интерес на опазване и подобряване на околната среда. Благодарение на практическите упражнения участниците в семинара придобиха знания, опит и сигурност да се справят с поставените им задачи.

Предстои да се проведе практически тренинг за планиране на обществената кампания за популяризиране на основните принципи, цели и дейности за устойчиво развитие и разделно събиране на отпадъци, както и за популяризиране на резултатите от проекта.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов