Избрани Новини

Контрабандни цигари и тютюн иззеха благоевградските полицаи

Образувани са досъдебни производства

С какви произшествия се справиха полицейските слеужители на ОД на МВР - Благоевград през изтеклото денонощие:

Около 22:40 часа на 7.08.2017г. в района на разклона за с.Корница, общ.Гоце Делчев, от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев, е извършена проверка на Р.Х. /31г./ от с.Лъжница, общ.Гоце Делчев. В лицето са намерени и иззети около 1,8 грама марихуана и около 0,9 грама амфетамин. Р.Х. е задържан със заповед за задържане до 24 часа.
През изминалото денонощие от полицейски служители на ОДМВР-Благоевград е проведена акция по линия на противодействие на съхранението и разпространението на стоки, без поставен задължителен бандеролен знак.

На 7.08.2017г. в района на промишлената зона на гр.Сандански, от полицейски служители на РУ-Сандански е извършена проверка на лек автомобил „Фолксваген Голф“, управляван от И.К. /45г./ от София. В хода на проверката са намерени и иззети около 150 грама ситно нарязан тютюн и около 190 къса цигари без задължителен бандеролен знак. Лицето е задържано със заповед за задържане до 24 часа.

На 7.08.2017г. около 17:30 часа в с.Струма, общ.Сандански, от полицейски служители на РУ-Сандански е извършена проверка на къща и прилежащ към нея двор, обитавани от И.Д. /35г./ от с.Струма, при която са намерени и иззети около 2 907 къса цигари с чужд бандеролен знак. И.Д. е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

На 7.08.2017г. около 14:00 в гр.Добринище, от полицейски служители на РУ-Банско, е извършена проверка на складово помещение, стопанисвано от П.М. /58г./ от Добринище. В хода на проверката са намерени и иззети около 2 220 къса цигари без задължителен бандеролен знак. За случая е уведомена РП-Разлог.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)