Избрани Новини

Обсъждат Лот3.2 в Кресна и Симитли

От 9 ч. е обсъждането в община Симитли, а от 14 ч. в община Кресна

По повод засиления обществен и медиен интерес информираме, че на интернет страницата на Агенция „Пътна инфраструктура“ - www.api.bg, е публикуван Докладът за оценка на въздействието върху околната среда /ОВОС/ на инвестиционно предложение за обект: „Подобряване на трасето на лот 3.2 на АМ „Струма”. Докладът е в секция „Нормативна база“, подсекция „Документи“ - http://www.api.bg/index.php/bg/normativna-baza/dokumenti/doklad-po-ovos-na-lot-32-ot-am-struma/.
Общественото обсъждане на доклада ще се проведе днес. От 9 ч. е обсъждането в община Симитли, а от 14 ч. в община Кресна.
Докладът за ОВОС на инвестиционното предложение, заедно с всички негови приложения, в т. ч. Доклад за оценка на степента на въздействие, са обществено достъпни и на разположение на интересуващите се както на интернет страницата на Агенция „Пътна инфраструктура” - www.api.bg, така и на хартиен носител на следните места всеки работен ден от 9 ч. до 17.30 ч. в:
•сградата на МОСВ, гр. София, бул. „Мария Луиза“ № 22;
•сградата на АПИ, гр. София, бул.“Македония“ № 3;
•сградата на РИОСВ-Благоевград, ул. „Свобода“ № 1;
•сградата на Община Симитли, ул. „Христо Ботев“ № 27;
•сградата на Община Кресна, ул. „Македония“ № 96.
Докладът за оценка на въздействието върху околната среда и Докладът за оценка на степента на въздействие са достъпни и на интернет страницата на Министерството на околната среда и водите - http://www5.moew.government.bg/.




Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов