Избрани Новини

Георги Икономов изслуша проблемите на Добринище

Кметът на Банско имаше приемен ден в курортното селище

След като в края на месец юни градоначалникът на Банско Георги Икономов осъществи изнесен приемен ден в селата на територията на Община Банско, днес Икономов се срещна и с жители на град Добринище.
Това бе поредният планиран приемен ден, с който той цели да се срещне отблизо с гражданите на общината, давайки им възможност лично да споделят с него проблеми и казуси, които ги вълнуват.
Хората искрено споделяха с кмета своите проблеми, убедени, че кметът ще предприеме нужните мерки за разрешаването им.
Добринище е най-голямото населено място в Общината, след общинския център Банско. През последните години планинското градче, предлагащо отлични условия за летен и зимен туризъм, богато на минерални извори, е любима дестинация на туристите, които, отсядайки в Добринище, съчетават почивката си със СПА процедури и с разходки из планинските пътеки, водещи до кристално сините езера на Пирин и трудно достъпни върхове.
През летния сезон в съботните вечери в Добринище се провежда фолклорната поредица „Добринишко лято”. Формат, в който гостуват различни формации и групи от цялата страна, за да разнообразят летните вечери на туристите, избрали града за своята почивка.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов