Георги Икономов изслуша проблемите на Добринище - blagoevgrad.utre.bg

Георги Икономов изслуша проблемите на Добринище

09 август 2017, 20:02 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Община Банско

    Хората искрено споделяха с кмета своите проблеми

Кметът на Банско имаше приемен ден в курортното селище

След като в края на месец юни градоначалникът на Банско Георги Икономов осъществи изнесен приемен ден в селата на територията на Община Банско, днес Икономов се срещна и с жители на град Добринище.
Това бе поредният планиран приемен ден, с който той цели да се срещне отблизо с гражданите на общината, давайки им възможност лично да споделят с него проблеми и казуси, които ги вълнуват.
Хората искрено споделяха с кмета своите проблеми, убедени, че кметът ще предприеме нужните мерки за разрешаването им.
Добринище е най-голямото населено място в Общината, след общинския център Банско. През последните години планинското градче, предлагащо отлични условия за летен и зимен туризъм, богато на минерални извори, е любима дестинация на туристите, които, отсядайки в Добринище, съчетават почивката си със СПА процедури и с разходки из планинските пътеки, водещи до кристално сините езера на Пирин и трудно достъпни върхове.
През летния сезон в съботните вечери в Добринище се провежда фолклорната поредица „Добринишко лято”. Формат, в който гостуват различни формации и групи от цялата страна, за да разнообразят летните вечери на туристите, избрали града за своята почивка.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета