Избрани Новини

Намериха хероин в Бобовдолския затвор

Лека кола блъсна каруца без светлоотразители

Полицаи и пожарникари в Кюстендилско - отново в действие! Ето какво свършиха те през денонощието:

- Досъдебно производство е започнато вчера в РУ Бобов дол за извършено престъпление, свързано с наркотици. Сигналът в полицията е подаден от служители на затвора в града. Намерено е пакетче с кафяво прахообразно вещество вещество у 38-годишен мъж, изтърпяващ наказание. При направения полеви наркотест веществото  е реагирало на хероин.

- Снощи около 21.40 ч е възникнало ПТП на ГП Е 79 /в района на с. Мурсалево/. Лек автомобил „Лада Веста“, движейки се в посока Благоевград, е блъснал движеща се пред него каруца без светлоотразители. В резултат на удара лекият автомобил е излязъл от пътното платно, навлизайки в банкета, се е запалил. Водачът на лекия автомобил е със счупена ключица, настанен е в столично здравно заведение за лечение, по случая е започнато досъдебно производство в РУ Рила.

- Вчера в РУ Дупница е заявена кражба на 200 г златни накити от къща в с. Червен брег. Проникването е осъществено чрез взломяване на прозорец на къщата. Местопроизшествието е обслужено от дежурна полицейска група, започнато е досъдебно производство по случая.

- Вчера при пожар в землището на с. Ваксево са изгорели необитаема къща и 2 стопански постройки. Пожарът е възникнал около 14.30 ч в гората в махала „Семенска“. Огънят е обхванал площ от 45 дка. Причина за възникването на пожара е скъсан електропровод. Огънят е угасен от екипи на РСПБЗН Кюстендил.

- Екипи на районните служби ПБЗН са гасили още 3 пожара, причинени поради небрежно боравене с открит огън. Материални загуби не са допуснати.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов