Избрани Новини

Как се прави обществена кампания разискваха в Сандански

Тренингът е в рамките на проект "Малкото е повече“ на Община Сандански

На 12 и 13 август 2017 година в град Сандански се проведе практически тренинг на тема „Планиране и провеждане на обществена кампания“ в рамките на проект „ Малкото е повече“ на Община Сандански. Тренингът беше организиран и проведен от екипа на Балкански младежки фестивал, основен партньор на проекта.

В рамките на практическия семинар, младите лидери се запознаха с етапите на планиране и ефективното изграждане на обществена кампания. Чрез екипна работа, те изработиха стратегии за популяризиране на целите и посланията на проекта. За да се повиши информиранността на гражданите и се променят нагласите и поведението им по отношение на разделното събиране на отпадъци. Поради това бяха разработени и обсъдени практически подходи и стъпки за въвеждането им, в ежедневието.

За да се спомогне работата на институциите с гражданите, на 13 август се проведе работна среща между младежите, представители на Община Сандански, бизнеса и медиите. На тази среща гостите се запознаха по-обстойно с проекта и предложените от младежите дейности. След обсъждане беше постигнато съгласие за осъществяване на конкретни съвместни бъдещи инициативи.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов