Избрани Новини

В Кюстендил прибраха вандал, трошил стъкла в жилищен блок

39-годишен пиян мъж причини ПТП в Дупница

Служителите на ОДМВР - Кюстендил вчера се справиха със следните произшествия на територията на областта:

- Снощи кюстендилски полицаи са задържали 17-годишен за повреждане и унищожаване на чужда собственост. Той счупил стъкла на жилищен блок в кюстендилския квартал „Бузлуджа“. Сигналът е подаден в полицията малко преди 22.30 ч. Предприети са незабавни действия и служителите установили извършителя на деянието. Той ще остане в полицейския арест 24часа. Започнато е досъдебно производство по случая в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

- Вчера 39-годишен пиян мъж е причинил ПТП в Дупница. Той е управлявал л.а. „Фиат“ с несъобразена скорост, ударил се е в паркиран на тротоара на ул. „Николаевска“ автомобил. Тестът за употреба на алкохол на 39-годишния Х.С. е отчел резултат 2.78 промила алкохол в издишания въздух. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

- Вчера служители на Пункта за регистрация на МПС в Дупница са установили, че представеният за транзитна регистрация лек автомобил „Фолксваген“ е обявен за издирване чрез Шенгенската информационна система. По случая е образувана преписка в РУ Дупница. Автомобилът е иззет с протокол за доброволно предаване от собственика.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)