Избрани Новини

Благоевград очаква мача на годината - "Пирин" срещу "Левски"!

ОДМВР-Благоевград предприе необходимите действия за недопускане на инциденти по време на футболната среща

Във връзка с предстояща футболна среща между отборите на ОФК “Пирин“ - Благоевград и ПФК „Левски-1914“ - София, която ще се проведе от 21:00 часа  на стадион „Христо Ботев“ в Благоевград, от ОДМВР-Благоевград са предприети всички необходими действия за недопускане извършването на груби нарушения на обществения ред и престъпления на територията на Благоевград и стадион „Христо Ботев“. В охраната  на мероприятието са включени и командировани допълнителни сили от други структури на МВР.

Със заповед на кмета на община Благоевград, след 19:30 часа е въведена временна организация на движението на ППС, като ще бъде ограничено тяхното движение по ул.“ 3-ти март“, ул.“Теменуга“, ул. „Христо Чернопеев“, ул.“Стефан Стамболов“ и част от ул.“Васил Априлов“/ между ул.“Ст. Стамболов“ и ул.“Теменуга“/.

ОДМВР-Благоевград призовава гражданите и привържениците на двата отбора, които ще посетят мероприятието да спазват създадената организация и стриктно да се съобразят с разпорежданията на контролните органи, както и да се спазват разпоредбите на Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов