Избрани Новини

Стягат хотели в Банско за новия зимен сезон

Работи се основно по поддръжката и освежаването на хотелските комплекси

В доста хотели и къщи за гости в курорта Банско започват ремонтни дейности, за да бъдат готови за новия зимен сезон, информира kmeta.bg. Работи се основно по поддръжката и освежаването на хотелските комплекси. В момента над 50 хотела не функционират, но след 1 ноември ще отворят врати.

Затова се правят ремонти в сградите. „В момента се стягат базите навсякъде. Повечето отварят на 15 ноември, останалите – до 1 декември”, споделят хотелиери.

Всеки се стреми да предлага качествени и нови услуги. Само така ще успее да привлече клиенти и да напълни базата си. Затова се инвестират сериозни средства не само в ремонти, но и в осигуряването на нови глезотии за нашите и чуждите туристи.

Хотелиерите в Банско имат и друга важна задача - трескаво търсят подходящ персонал, защото нивото на обслужване на гостите трябва да е европейско. При наемане на работа през зимния туристически сезон с предимство ще бъдат хората, които знаят чужди езици. Между 4000 и 5000 души ще работят през зимния сезон в туристическия бранш в общините Банско и Разлог.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов