Избрани Новини

Симитли търси талантливи деца в конкурс

Новините

21-08-2017, 13:51

Снимка:

Община Симитли

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Кукери от Симитли се веселиха заедно с кмета и депутат

Заявки за участие се събират до 5-и септември

За празника на Симитли на 8-ми септември ще бъдат поощрени талантливите деца от общината. "Симитли търси талант 2” превзема сцената в празничния ден. Инициативата за изява на малчуганите ще се проведе за втора поредна година заради големия интерес, който предизвика празника за децата.

Ако детето има талант, ако може да пее, танцува, рецитира стихотворения или да покаже нещо, което е уникално и неповторимо, организаторите на празника очакват родителите да доведат децата си за шоуто.

По традиция честванията за празника на града започват на 7-ми септември с празнична програма, насочена изцяло към най-младите жители. За втора поредна година ще се търсят най-талантливите деца от Симитли, като общинското ръководство има грижата за изненади и награди. Площадът в града ще се превърне в арена на всякакви таланти. Всички желаещи да покажат какво могат трябва да заявят желание и да се запишат за участие до 5-и септември (включително) в читалище „Св. Климент Охридски” в Симитли.

Участниците ще се състезават в три категории, както и миналата година в първото издание на „Симитли търси талант“ - индивидуално изпълнение, групово изпълнение и за специалната награда на публиката, съобщава kmeta.bg.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)