Избрани Новини

Трима пострадаха вчера при верижна катастрофа

Откраднаха товарен автомобил в Банско

ОД на МВР - Благоевград съобщава за следните възникнали произшествия на територията на област Благоевград:

- Бързо производство за извършено престъпление по чл.343Б от НК е започнато срещу Д.С. /26г./ от Петрич. Около 17:14 часа на 22.08.2017г. по ул.“Ат.Лютвиев“ в Петрич той управлявал мотоциклет „Дерби“, без да притежава необходимата категория за управляваното от него МПС.
- Около 14:50 часа на 22.08.2017г. на пътя между с.Господинци и с.Баничан, общ.Гоце Делчев е станало ПТП, при което лек автомобил „Форд Фокус“ с 24-годишен водач от гр.Гоце Делчев, движейки се в посока с.Баничан, на десен завой навлиза в насрещната лента за движение и се блъска последователно в товарен автомобил „Форд Транзит“ с 47-годишен водач от с.Огняново, общ.Гърмен, товарен автомобил „Ситроен Джъмпер“ с 49-годишен водач от София и лек автомобил „Опел Астра“ с 44-годишен водач от Румъния. В резултат на инцидента, без опасност за живота, са пострадали водачът на лекия автомобил „Форд Фокус“, жена на 46 години от с.Огняново и 52-годишен мъж от с.Огняново, пътуващи в товарния автомобил „Форд Транзит“, които след извършен медицински преглед са освободени за домашно лечение.
- Полицейски служители на РУ-Банско работят по получен сигнал за противозаконно отнет, за времето от 20:30 часа на 21.08.2017г. до 7:30 часа на 22.08.2017г. товарен автомобил „Мерцедес Спринтер“, паркиран в района на ул.“Стефан Стамболов“ в Банско. По случая е образувано досъдебно производство.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)