Избрани Новини

Хванаха крадец на ток в Кюстендил

Екип на РСПБЗН – Кюстендил извади змия от басейн в частен имот в Скриняно

Ето крими обстановката през изтеклото денонощие в Кюстендилска област:

- 29-годишният В.В. от с. Вратца е задържан вчера от кюстендилски полицаи за извършена кражба на акумулаторни батерии и храсторез, инструменти  от товарен автомобил.  Собственикът на автомобила е подал сигнала в полицията в Кюстендил вчера около 17.00 ч. Предприети са незабавни издирвателни действия и извършителят и откраднатите вещи са установени. 29-годишният мъж ще остане 24 ч в полицейския арест на РУ Кюстендил. Работата по случая продължава. Изяснява се съпричастността на задържания и към други противозаконни деяния. Уведомен е дежурният прокурор.

- Досъдебно производство е започнато вчера в РУ Кюстендил срещу 62-годишният К.Г. за извършено незаконно присъединяване към електропреносната мрежа. По данни на заявителя е нанесена значима щета на дружеството. При извършената проверка служителите на РУ Кюстендил са установили, че нерегламентираното присъединяване е факт. 62-годишният мъж е задържан с полицейска заповед за 24 часа. Работата по случая продължава РУ Кюстендил. Уведомен е дежурният прокурор.

- Вчера при извършена полицейска проверка на лек автомобил „Форд“  в автомобила са открити и иззети 280 къса цигари от различни марки и без български акцизен бандерол. По случая е озразувана преписка в РУ Кюстендил.

Вчера екипи на РСПБЗН са гасили 3 пожара в Кюстендилска област. Всички са причинени поради небрежност. Щети не са допуснати.

Екип на РСПБЗН – Кюстендил е извадил змия от басейн в частен имот в с. Скриняно.  Влечугото е пуснато на безопасно място в природата.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)