Избрани Новини

Пияни водачи предизвикаха катастрофи в Долно село и Ресилово

Още трима пияни шофьори заловиха в Дупнишко

Двама водачи на леки автомобили, управлявали след употреба на алкохол, са причинили ПТП. В събота в с. Долно село 55-годишен водач на лек автомобил „Сузуки“ е причинил произшествие, нанесени са материални щети на автомобила, не е пострадал водачът. Тестът за употреба на алкохол е отчел резултат 2.23 промила алкохол в издишаните пари. Започнато е досъдебно производство по случая в РУ Кюстендил. 55-годишният мъж е задържан за 24 часа в полицейския арест.

В неделя 38-годишна водачка на лек автомобил „Ауди“ е причинила ПТП в с. Ресилово. Движейки се с несъобразена скорост, се е ударила в паркиран автомобил „Рено“. Тестът за употреба на алкохол на шофьорката е отчел резултат 1.42 промила. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

3 бързи полицейски производства са започнати в РУ Дупница в края на миналата седмица срещу водачи на МПС, управлявали след употреба на алкохол. Установеният  от пътни полицаи водач на лека кола БМВ  в с. Самораново е управлявал с 1.26 промила алкохол в издишания въздух, установеният в Дупница водач на л.а „Нисан“ е с резултат 1.37 промила  алкохол в издишания въздух. Третото бързо полицейско производство е срещу непълнолетен водач на нерегистриран  мотопед.

В края на миналата седмица в РУ Кюстендил и РУ Бобов дол са заявени 2 извършени кражби – в Кюстендил са откраднати 240 литра трансформаторно масло от формен имот, в Бобов дол е открадната дърводелска машина от склад на болницата. Започнати са досъдебни производства по случаите.

В събота в РУ Дупница е заявена кражба на л.а. „Тойота Корола“ от гр. Сапарева баня. Автомобилът е собственост на туристка. Започнато е досъдебно производство по случая, уведомен е дежурен прокурор.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов