Избрани Новини

Отново заловиха пияни и дрогирани шофьори в Кюстендилско

Откраднаха телевизор и моторна резачка от частен имот в с. Усойка

Пътни полицаи от РУ Бобов дол вчера са установили двама водачи на МПС да управляват след употреба на наркотици и алкохол. 21-годишен дупничанин е бил зад волана на лек автомобил БМВ  след употреба на наркотични вещества. 52-годишен софиянец е управлявал аудито си в нетрезво състояние. Дрегерът е отчел резултат 2.24 промила алкохол в издишания въздух. Проверките са  извършени в с. Мало село  и в с. Големо село. По случаите са  започнати досъдебни производства, уведомен е дежурен прокурор.

Бързо полицейско производство е започнато в РУ Дупница срещу 18-годишен водач на мотоциклет, нерегистриран по надлежния ред. Проверката е извършена от пътни полицаи на ул. „Саморанско шосе“ в града.

2 извършени кражби са заявени вчера – в РУ Дупница е заявена кражба на телевизор и моторна резачка от частен имот в с. Усойка, в РУ Кюстендил е заявена кражба на 2 акумулаторни батерии от товарен автомобил. Местопроизшествията са обслужени от дежурни полицейски групи, работата по установяване на извършителите продължава.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов