Избрани Новини

Мъж, буйствал в помещение за задържане в ОДМВР-Кюстендил, отива на съд

Съдят Н.Б. от Слокощица за закана за убийство и унищожаване и повреждане на чужда вещ

Районна прокуратура – Кюстендил внесе за разглеждане в съда обвинителен акт срещу Н.Б. от с. Слокощица за закана за убийство и унищожаване и повреждане на чужда вещ (престъпление по чл. 144, ал. 3, вр. ал. 2, вр. ал. 1 и чл. 216, ал. 1 от НК).

На 16.05.2017 г. обвиняемият Н.Б. бил пред дискотека в Кюстендил и отправял словесни закани спрямо Б.С. - служител в РУ на МВР - Кюстендил, който същата вечер не бил на работа.

На следващия ден, поради извършени от Б. други противообществени прояви, той бил задържан по Закона на МВР за срок до 24 часа. В помещение, разположено в сградата на ОД МВР, той започнал да се държи агресивно и да буйства – удрял с крака и ръце вратата и стената. В резултат на действията му мазилката около касата на врата се напукала и паднали късове от нея, а стената започнала да поддава. Задържаният повредил бравата и резето на вратата и счупил секретната брава.

Предстои насрочване на делото от Кюстендилския районен съд срещу Н.Б., който вече е осъждан за извършване на престъпления от общ характер, в това число и за хулиганство.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)